главен_банер

За нас

За нас

Профил на компанијата

Основана во 2013 година, Xiamen Kmaster Industrial Co., Ltd. е професионален производител на фитнес опрема речиси 10 години.Ние поседуваме експертски тим за истражување и развој, искусен трговски оддел и извонредна администрација.Стандардните производствени погони, квалификуваната просторија за тестирање ни овозможуваат да произведуваме висококвалитетни производи за нашите клиенти од целиот свет.Опсегот на нашиот производ вклучува неблагодарна работа, велосипед за вежбање, велосипед за вртење, елипсовиден, машина за веслање, домашна теретана, спорт и слободно време итн.

„Чисто/креативно/прогресивно“ е принципот што го следиме и го спроведуваме, нашите производи се извезени во ОК, Франција, Германија, Шпанија, Италија, САД, Канада, Мексико, Колумбија, Чиле, Перу, Кореја, Тајланд, Виетнам...., повеќе од 30 земји во светот.

Нашите производи исто така беа изложени и продавани во супермаркети, како Argos, Wal-mart, Sears, Auchan, Tesco....

Добредојдени сте да го испратите вашето барање и да ја испробате првичната соработка, искрено се надеваме дека ќе бидеме ваш партнер.

Историја на компанијата

 • 2013 година

  Xiamen Kmaster Industrial Co., Ltd. е основана во Xiamen, Кина, посветена на дизајнирање, производство и извоз на фитнес опрема.

 • 2014 година

  Ја помина ревизијата на фабриката од Канада SEARS и стана еден од нејзините продавачи.

 • 2015 година

  Ја помина фабричката ревизија од Wal-mart од Бразил и стана еден од неговите продавачи.

 • 2016 година

  Поминаа фабричката ревизија од Argos и Auchan, нашите производи беа изложени и продадени во овие 2 супермаркети.

 • 2017 година

  Зголемете ги нашите топки за производи за да ги исполните различните барања од пазарот.

 • 2018 година

  Стана еден од добавувачите на EVERLAST, EVOLUTION, SHUA….

 • 2019 година

  Нашите производи беа извезени во Фалабела во Јужна Америка.

 • 2020 година

  Само-дизајнирањето и развојот на системот за магнетна отпорност за Spin Bike успеа и доби позитивни повратни информации од пазарот.

 • 2021 година

  Ковид-19 процвета онлајн продажбата, работевме со многу продавачи на Амазон, нарачките беа тројно зголемени, нашиот систем за магнетна отпорност беше широко користен.

 • 2022 година

  Како што глобалната економија забавува и нарачките се намалуваат, ние се фокусираме на истражување и развој на нови производи

 • 2023 година

  Го задржуваме нашиот принцип на „чист/креативен/прогресивен“ и бараме нова можност за соработка со клиенти од целиот свет.